😲 Quick Start Fit Out Destelbergen

LAATSTE KANS voor nog 5 Mannen uit Destelbergen en omgeving die Fitter en Sterker de Zomer in willen met ons 

'QUICK START' PROGRAMMA

  • 4-Weken Programma 
  • Voedingsadvies, afgestemd op jouw doelen
  •  Gepersonaliseerde Training
  •  Basis Fitness Intake 
> Ja, ik wil alle (start)informatie!

LET OP: nog 5 plekken vrij

Dit aanbod is geldig tot: 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds
> Ja, ik wil alle (start)informatie!

LET OP: nog 5 plekken vrij

Deze leden zijn ook gestart met ons 4 Weken Quick Start programma:

Na een goede ontvangst en uitgebreid intake gesprek zijn we met volle moed gestart! Week na week voelde ik mijn conditie verbeteren en na 4 weken gericht trainen deed ik opnieuw een conditietest, Ik had serieuze vorderingen gemaakt! Ik wil dan ook mijn dank uitbrengen aan de enthousiaste coaches die mij ontzettend gemotiveerd hebben om volgend jaar mijn doel te kunnen bereiken... de Mont Ventoux beklimmen! Groetjes Fried

- Fried Sorgeloos - 

LET OP: nog 5 plekken vrij

Na weken hard getraind te hebben op krachttraining en cardio (crosstrainer en mijn favoriet de zero-runner) zijn we aangenaam verrast, daar onze conditie er een enorme stap is op vooruit gegaan. Ikzelf ben van niveau 2,7 naar 4,8 gestegen, mijn vetmassa is met 6,2 Kg verminderd en mijn spiermassa met 1,4 Kg gestegen. Mijn zoon Ruben is van niveau 3,2 naar 4,2 gestegen, wat ook een fantastisch resultaat is.

- Guy & Ruben De Clercq - 

LET OP: nog 5 plekken vrij