PT Mesacosa Afslankchallenge

GEZOCHT: 20 Deelnemers uit Sittard e.o. voor de:

AFSLANK CHALLENGE 

  •   12-Weken Programma
  • Onder begeleiding van een Personal trainer
  •  Inclusief voedingsprogramma


> JA, IK WIL ALLE STARTINFO 

 Let op: nog 9 plekken vrij

Aanmelden kan nog: 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

"Het bevalt mij enorm goed bij PT Mesacosa Ik ben de sportmomenten actief gaan inplannen en merk dat mijn kracht en conditie toeneemt. Belangrijk is daarbij het plezier om naar PT Mesacosa te komen en er voldaan weer te vertrekken." - Marjan -

> Ja, ik wil ook meer resultaat!

“Ik vind de manier waarop jullie de begeleiding invullen positief: persoonlijk en ook oog voor extra inspanning als dat mogelijk is. En altijd een vriendelijke groet! Op dit moment vind ik het een fijne combinatie met de andere activiteiten, die ik onderneem. - Sarah - 

"Stel niet langer uit, maar start nu!"

De Afslank Challenge bij PT Mesacosa

LET OP: nog 9 plekken vrij