Back in Shape - Wellness Club Rotterdam

GEZOCHT: 20 PERSONEN UIT ROTTERDAM E.O. VOOR HET:

Back in shape Project

  •  Slanker en Fitter in 8 weken
  •  Samen werken naar jouw doelstelling 
  •  Raak je overtollige kilo's kwijt
  •  Begin- en eindmeting

Let op: Nog 7 plekken vrij


"Ik train bij Wellness Club Rotterdam en ben heel tevreden over de begeleiding. Ik heb vroeger bij een andere club getraind waar geen begeleiding was. Bij Wellness Club Rotterdam voel ik mij veel meer op mijn gemak én haal ik het resultaat dat ik wens!

- Roos de Boer 

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

Wellness Club Rotterdam heeft al meer dan 30 mensen geholpen met afvallen

  •  Meer kracht
  •  Af van buikvet
  •  Beter in je vel
  •  Programma op maat 

Stel niet langer uit!

Zet vandaag die eerste stap!