Afslankmarathon

Speciaal voor 20 personen uit Bleiswijk e.o. is er nu de:

DE AFSLANK MARATHON

  •  Onder begeleiding van een Personal Trainer
  • Sportprogramma op Maat
  •  6-Weken Programma 
  •  Voedingsbegeleiding
  •  Wekelijkse Metingen
> JA, IK WIL ALLE STARTINFO ONTVANGEN

 Let op: nog 6 plekken vrij

AL MEER DAN 100 PERSONEN UIT BLEISWIJK E.O. GINGEN JOU VOOR

“Ik werd door Facebook getipt door Sportstudio Workout met 2 keer per week trainen onder begeleiding van een PT en iedere week een voedingsmenu .Ik besloot mij direct in te schrijven en kreeg een intakegesprek. Ik ben nu een paar weken verder. De lijnen in mijn lichaam zijn steeds meer zichtbaar, mijn energie neemt toe en ik heb meer conditie.Ik heb inmiddels de 6 weken al een keer verlengd omdat we toch echt voor de Killer Body gaan! Ik krijg dingen voor elkaar waarvan ik niet meer wist dat ik het kon!

Kirsten Tammel 

 Let op: nog 6 plekken vrij

Aanmelden kan nog:

-
Days
-
Hours
-
Minutes
-
Seconds

GA DE UITDAGING AAN MET DE AFSLANK MARATHON! 

Vraag direct alle (start)info aan:

Let op: nog 6 plekken vrij